5 nye spændende kurser i Århus i 2019

Det nye år byder på mulighed for at opleve en masse nye og spændende kurser. Især Århus har mange at vælge i mellem, og du finder kurser til enhver smag.

Styrk kroppen og din smidighed med yoga

Mange danskere udøver hver eneste dag den populære sport, yoga. Århus tilbyder et væld af yogakurser, hvor du lærer at slappe af, dykke ned i dig selv, styrke din krop samt smidighed.

Der findes mange former for yoga, der har fokus på varierende ting. Du kan give dig i kast med klassiske yogaformer som Iyengar Yoga eller Hatha Yoga. Her er det detaljer, teknik, sind, tilstedeværelse og lytning til kroppen, der er fokus på. Dette kan hjælpe til at få en større kropsbevidsthed, god vejrtrækning, bedre koncentration samt mere nærvær.

Tag dit barn med til madlavningskurser

Ønsker du at være mere sammen med dine børn, kan det være en god idé at lave sjove aktiviteter sammen med dem. Dette kan du f.eks. gøre ved at tage dem med på madlavningskurser. Dette er en anderledes måde at være sammen på, hvor I lærer noget nyt.

Udover at være nærværende med dine børn, får I også mulighed for at lære nye ting i køkkenet. Herved kan du give børnene en god start på madlavningslivet, som de helt sikkert vil værdsætte i deres voksenliv.

I kan vælge mange typer madlavningskurser. Lær at lave street food inspireret af etniske køkkener, mezze, som er kødløse små retter, eller giv jer i kast med middelhavsmad.

Lær nye sprog og udvid dine sprogfærdigheder

Det kan være en fordel at kunne forskellige sprog i mange scenarier. Det kan være, du har brug for nye sprogfærdigheder i forbindelse med dit arbejde, eller det kan blot være, du ønsker at lære et nyt sprog til dine rejser. Uanset grunden til at ville lære et nyt sprog, tilbyder Århus et væld af muligheder.

Du kan lære alt fra arabisk og tyrkisk til thai, kinesisk og engelsk. Niveauet varierer fra hold til hold, og du kan derfor vælge kurser ud fra, om du er øvet eller nybegynder.

Kurser omkring mad og livsstil

Vil du gerne bruge det nye år på at forbedre dine spisevaner og livsstil, tilbydes der mange kurser, der netop kan hjælp dig med dette. Du kan tage på kursus om, hvordan du får en kolesterolstabiliserende kost og livsstil, hvordan du spiser hjernemad, og hvordan du som ung kan lære at lave mad.

Uanset hvilket kursus du vælger, kan det være et skub i den rigtige retning for dig. Læs mere om de forskellige kurser i Århus ved at klikke her.

Bliv en mester til online marketing aktiviteter

Google tilbyder spændende kurser online, som du kan nyde godt af. Ved at deltage i kurset Google AdWords vil du blive en mester til online marketing aktiviteter. Dette kan komme din virksomhed til gode, hvis du arbejder inden for dette felt, eller det kan styrke dit CV.

Søgeord, annoncer og digital markedsføring er blot et udpluk af de ting, du vil blive bedre til med et Google AdWords-kursus.